Sobre aquest bloc

VSG2

Aquest és un bloc personal. No és un bloc personal en el significat habitual que s’entén amb aquesta expressió. És un bloc personal en el més estricte significat de personal i/o privat.

Llavors, per quina raó és aquesta una pàgina web oberta a la xarxa? Doncs molt senzill. En ser accessible per tothom, també ho és per a mi. Així, tinc a l’abast sempre unes eines de navegació que em són molt útils. I de pas, si vull expressar alguna cosa, puc fer-ho.

I si a algú/na li aprofita el recull de recursos que hi ha al bloc, millor.

Qualsevol comentari és benvingut.

La pàgina és personal, però no anònima. Em dic Víctor Sánchez i sóc Graduat en Dret, Llicenciat en Ciències de la Informació i Màster Universitari en Drets Humans, Democràcia i Globalització. La meua vida profesional ha estat orientada en un 90% al periodisme (sobretot a TV, però també a premsa diària, agències de premsa, ràdio i gabinets de premsa) i en un 10% a l’assessoria laboral i sindical.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code