«

»

Mar 25

És urgent fer la reclamació dels triennis anteriors a À Punt per a no perdre el dret per sempre

Aquesta setmana hem obtingut la segona sentència que guanyem des d’aquesta assessoria en la qüestió dels triennis previs a À Punt. Amb les dues denúncies que hem guanyat nosaltres, en total ja són tres les sentències que reconeixen el dret a cobrar l’antiguitat prèvia a la CVMC i a la SAMC.
El que els jutges estan reconeixent és que les treballadores i els treballadors de la CVMC i de la SAMC, en definitiva d’À PUNT MÈDIA, tenen dret al reconeixement de tota l’antiguitat generada en treballs públics anteriors, tant a RTVV com a d’altres empreses del sector públic.
Una qüestió fonamental a considerar és que les denúncies han de ser individuals. En aquesta qüestió no cap una demanda col·lectiva. A més, només els qui guanyen els triennis als jutjats els podran veure reflectits a les seues nòmines per sempre. Les sentències guanyades no tenen un efecte expansiu i només afecten a la persona que ha dut la qüestió als tribunals.
És importantíssim tenir en compte que la reclamació dels triennis previs té data de caducitat. Qui no haja presentat la seua demanda, perdrà el dret definitivament el dia que es signe el conveni col·lectiu de la CVMC. Per això és urgent demandar.
Finalment, cal que siga conegut el fet que aquelles cartes que moltes de les persones de la plantilla de la CVMC presentaren a l’empresa demanant el pagament dels triennis ja han perdut la seua eficàcia davant els tribunals, per aplicació de les normes de la prescripció. Però algunes de les cartes entregades a l’empresa encara podrien tindre eficàcia. Cal estudiar cas per cas individualment.
Per saber més sobre la qüestió i per posar en marxa les reclamacions, podeu contactar-nos en juridic@victorsanchez.net

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code